things that matter to men

Embed Pin on Your Blog

px — Image Width
px — Image Width
×

Report Pin

×

7 Pins, 0 followers


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Deze laser 2000mW nog kleine net de juiste grootte voor uw hand. Het komt met een lanyard die haken voor de pen als de pin zodat kunt u het hangen rond uw nek. De aan/uit knop werkt ook, op twee manieren. U kunt de knop drukken en gebruiken van de 2000mW groene laserpen snel of ter plaatse controleren of u kunt de knop drukken, helemaal tot u hoort een 'Klik' en voortdurend gebruiken. Ik ook graag de staart-cap-knop, waarmee kortstondige of vergrendeld operatie.


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Ik kocht deze krachtige rode laserpen die kan worden aangesloten door de riem aan de nek en onder het shirt, of in de borstzak, voor gemakkelijk trekken en one-handed gebruik. Als u op zoek bent voor een rode laserpen, kijken niet verder. De bundel is krachtig en mooi gericht. Hoe kan ik weten? Het heeft een draai door de wasmachine (per ongeluk) genomen twee keer zonder problemen. Ik heb zowel de ene en twee mobiele versie, maar vaker kleinere degene voor portabiliteit gebruiken.


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Ik weet niet als het bedrijf geen beloften over deze laserpen van water-resistance maakt, maar deze prachtig wordt behandeld in de stortregens, en ik zelfs het hoofd onder de oppervlakte van een vijver voor langere perioden dompelde heb wanneer op zoek naar amfibieën--geen water de eenheid helemaal ingevoerd. Klanten die dit graag willen weten wat ze krijgen. Dus, ik zal het kopen van laserpen uit de beste store, nu!

Back to Top