things that matter to men

Embed Pin on Your Blog

px — Image Width
px — Image Width
×

Report Pin

×

7 Pins, 0 followers


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Ik heb een paar van de superhelder, zeer dure 10000mW laserpennen, met name de lithium-aangedreven Scorpion en een oplaadbare JETLASERS, maar voor mijn toepassingen (voor het lezen van etiketten op kabels, uitkijkend op afgedrukte grafieken en dergelijke) de sterkste laserpen is veel te krachtig, en de neiging om blinde me wanneer ik het meest nodig hebben om te zien. Dat is veilig genoeg voor mijn intenties en doeleinden. Maar misschien iemand anders hier kan beter spreken op dit punt.


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Deze 5000mW laserpen heeft een zeer krachtige blauwe straal die u kunt gebruiken met een kortstondige druk op de aan/uit-knop op het einde van het licht (zoals een pen-clip) of zet hem op continu door volledig indrukken van het einde van de pen. Mijn eerste indruk toen ik de doos opende is dat deze 5000mW blauwe laser veel kleiner is dan ik had verwacht, die voor mij een goede zaak is. Het is ongeveer zo groot als een pakje sigaretten en iets kleiner in diameter dan mijn kleine vinger.


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Ik denk dat dit voorkomt uitverkopen op de beste 3000mW blauwe laserpen. Maar vergeet niet, ze dringen er is geen verschil in vermogen, dus er geen noodzaak voor een aankondiging is. En als tweede gen in feite, betere prestaties heeft, zou ik denken dat zou een groot pluspunt. Maar ik ben een ingenieur, niet een marketing kerel. Hebt u geen 3000mW laserpennen, kopen; hebt u laserpennen maar niet deze, kopen en bereid zijn om zich te ontdoen van de producten die u hebt.


0 Likes 0 Comments 0 Repins

Deze blauwe laserpen zal trouw dienen ongeacht hoe slecht u gebruik of misbruik. Ik heb onlangs toegestaan haar te vrij rondlopen in mijn vloerbedekking woonkamer (soms zonder toezicht), en dit product is nuttig geweest voor vinden sommige ongelukken. Als u op zoek bent naar een goede militaire blauwe laserpen, dat is duurzaam en betrouwbaar Dit is uw weddenschap.

Back to Top